ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ

БОЙЛЕРИ ЕЛДОМ ЕВРИКА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛИМИТИРАНАТА СЕРИЯ

Модели с удължена гаранция

В лимитираната серия бойлери ЕЛДОМ Еврика с 6 години пълна гаранция участват следните модели: WV05039D, WV08046D, WV08039D, WV08039DA.

Уредите, участващи в лимитираната серия са окомплектовани с гаранционна карта със 72 месеца гаранция.

Период на лимитираната серия

Периода на лимитираната серия бойлери ЕЛДОМ Еврика с 6 години пълна гаранция е от 01.06.2022 до изчерпване на количествата.

ПРЕДИМСТВА НА СУХИТЕ ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ:

НАДЕЖДНИ

Тръбите, в които двата нагревателя са плътно поставени, стават част от цялостно емайлираната вътрешна повърхност на водосъдържателя. Тя е допълнително защитена от катодната антикорозионна система (два магнезиеви анодни протектора) при всички бойлери ЕЛДОМ Еврика.

СПЕСТЯВАТ ЕНЕРГИЯ

Водата се затопля през стоманената емайлирана тръба (епруветка), в която е поставен нагревателя. Поради оптимално подбраната мощност на всеки от нагревателите от 1 kW и 1.2 kW, върху металната обвивка не се образуват варовити отлагания (които са много лош топлопроводник).

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА УРЕДА

Сухите тръбни нагреватели са с енергийни характеристики и ефективност на нагряване, сходни с тези на стандартните потопени тръбни нагреватели. Тъй като не влизат в пряк досег с водата и са с ниско температурно натоварване, техният живот е значително по-дълъг.

Допълнителни предимства на бойлерите ЕЛДОМ Еврика със сухи тръбни нагреватели:

ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ

Сухите тръбни нагреватели при бойлерите ЕЛДОМ Еврика запазват енергийната ефективност при затопляне на водата, за разлика от керамичните сухи нагреватели, заради уплътнения монтаж на нагревателния елемент в емайлираната тръба.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УЛЕСНЕН РЕМОНТ

При подмяна на нагревателя не се налага източване на бойлера.

Бойлерите ЕЛДОМ Еврика със сухи тръбни нагреватели са универсално решение за Вас:

При твърда вода от водопроводната мрежа

Водата от водопроводната мрежа е много твърда (с високо съдържание на варовик) и предполага отделяне на голямо количество карбонатни отлагания (котлен камък);

При мека вода от водопроводната мрежа

Водата е много мека и поради нейното агресивно киселинно действие катодната защита не може ефективно да защити обема на водосъдържателя от електрохимична корозия, която се отразява върху самия нагревател.