Бойлери Eldom Thermofix
с термосмесителна система

Топла вода с фиксирана от вас желана температура

Винаги можете да разчитате на готова за ползване топла вода с фиксираната от Вас желана температура.

Спестявате повече от 15% топла вода, енергия и време

Без досадното настройване на температурата на водата във всяка една от смесителните батерии в дома. Така не се губи голямо количество вода и топлинна енергия. Това съответно осигурява много повече смесена топла вода.

Максимален микс топла вода

Бойлерът поддържа голям резерв от гореща вода в готовност за разреждане до желаната температура от термосмесителната система на изхода.

Отлична цена

Получавате качествен водонагревател ELDOM в коплект с термосмесителна система, който обслужва едновременно всички консуматори, включени към бойлера. И то - на цената само на една термосмесителна батерия от среден клас! Уредът е напълно окомплектован за монтаж. Не се налага монтиране на нови смесители и допълнителни разходи.

Безопасност и спокойствие

Без риск от опарване.

Силна антибактериална защита

Въпреки че от термосмесителната система получавате готова за употреба смесена вода, в бойлера ELDOM Thermo Fix ще разполагате с гореща вода с високи санитарно-хигиенни качества. Това става с настройване на автоматичния капилярен термостат на максимална степен. Така той ще изключи на 75°С.

За информация - всички вируси и бактерии, включително популярната Legionella, умират при температури над 65°С.

Постоянно фиксирана температура

Честите промени в налягането във ВиК мрежата, например при едновременно ползване в различни точки, не влияят върху избраната от Вас температура на водата.

5 години пълна гаранция

Гаранцията се състои в безплатна поправка на всички фабрични дефекти, които могат да възникнат по време на гаранционния срок. Ремонтът се извършва от сервизни специалисти, оторизирани от продавача.

Освен всичко това, притежават всички предимства на бойлерите :
  • Сигурност, с уникалната 6 степенна защита.
  • Дълъг живот - с SHIELD технология и двойна катодна защита от корозия.
  • Пестят енергия – защото са с плътна CFC-Free изолация.